Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα των υγειονομικών ενάντια στην υποχρεωτικότητα και τους διαχωρισμούς

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:00
στην Καμάρα, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα “Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα των υγειονομικών ενάντια στην υποχρεωτικότητα και τους διαχωρισμούς”

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποχρεωτικότητα

Έχοντας πάρει φόρα από την εμπέδωση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, το ελληνικό κράτος εκμεταλλεύεται την παρακαταθήκη όλων των απαγορεύσεων που βίαια μας επέβαλε, με τις πλάτες της αριστεράς και του «προοδευτικού κόσμου». Διαβάστε περισσότερα “Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποχρεωτικότητα”

Κάλεσμα για άρνηση των υγειονομικών πιστοποιητικών σε μουσικές εκδηλώσεις

Αναδημοσιεύουμε το κείμενο-κάλεσμα για άρνηση των υγειονομικών πιστοποιητικών του μουσικού σχήματος Millions of Dead Tousists:

Όταν οι νότες χτίζουν τείχη, αντί να τα γκρεμίζουν, ας ευχηθούμε τη σιωπή

Και τώρα που τα χειρότερα -και εν μέρει πιο μπανάλ- σενάρια δυστοπιών επιστημονικής φαντασίας γίνονται απτή καθημερινότητα, που η ζωή γεμίζει με διαχωρισμούς, αποκλεισμούς, απαγορεύσεις, που καλούμαστε να παραδώσουμε όλο και περισσότερες ελευθερίες, τώρα είναι μάλλον η στιγμή είτε να μιλήσουμε, είτε να σιωπήσουμε για πάντα.

Διαβάστε περισσότερα “Κάλεσμα για άρνηση των υγειονομικών πιστοποιητικών σε μουσικές εκδηλώσεις”

Συγκεντρώσεις – πορείες ενάντια στα πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Θεσσαλονίκη
Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στις 13:00
στο πάρκο το Εργατικού Κέντρου

Αθήνα
Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στις 12:00
στο Μοναστηράκι

Διαβάστε περισσότερα “Συγκεντρώσεις – πορείες ενάντια στα πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό”

Κάλεσμα για την δημιουργία ανοιχτής συνέλευσης

Τον τελευταίο χρόνο, υπό το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας, τα δυτικά κράτη συναγωνιζόμενα μεταξύ τους στον αυταρχισμό, έχουν κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μία πολιτική τάξη, βασισμένη στην επιβολή απαγορεύσεων, την οποία στοχεύουν να κανονικοποιήσουν. Σε αυτό το πλαίσιο, η ελληνική κυβέρνηση, υπό το φαινομενικά αθώο πολιτικό σύνθημα της “σωτηρίας κάθε ζωής”, επέβαλε κάθε είδους χουντικής έμπνευσης περιορισμούς των ατομικών και κοινωνικών ελευθεριών, όπως π.χ. η καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, η απαγόρευση κοινωνικών συναθροίσεων, πολιτικών συγκεντρώσεων και η υποχρεωτική μασκοφορία στο δημόσιο χώρο. Αυτό που βιώνουμε στο πετσί μας, είναι ένας ιστορικά αδιανόητος περιορισμός της ελευθερίας κίνησης και μία υποβάθμιση της ανθρώπινης ζωής, η οποία μετατρέπεται σε απλή βιολογική συνθήκη. Διαβάστε περισσότερα “Κάλεσμα για την δημιουργία ανοιχτής συνέλευσης”